Reference

BOTRUGO se bavi proizvodnjom ugostiteljske opreme od 1992 godine. Preko 20 godina kvalitetno, brzo i povoljno oprema restorane, mesare, pekare, ribarnice, supermarkete, poslastičarnice, kafe barove, hotele, profesionalne kuhinje sa profesionalnom ugostiteljskom opremom od inoxa.

Osim proizvodnje opreme za trgovinu i ugostiteljstvo BOTRUGO zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudi ugostiteljima kompletnu uslugu od saveta i odgovora na pitanje kako da projektujem i opremim lokal do transporta, montaže, servisiranja i obuke osoblja za rad na BOTRUGO profesionalnoj ugostiteljskoj opremi.

Pored trajnosti BOTRUGO ugostiteljsku opremu od inoxa odlikujei moderan dizajn koji se postiže primenom novih materijala, tehnologija kao i konstantnom prisutnošću na stranim i domaćim sajmovima profesionalne HoReCai gastro opreme.

Široka paleta specijalnih proizvoda za ugostiteljstvo poput BOTRUGO vitrina za kolače i torte, BOTRUGO vitrina za praline čokoladu i macaronse, BOTRUGO ugostiteljski šankovi po meri od inoxa, BOTRUGO vitrina za sir, BOTRUGO vitrina za pršut omogućila nam je velik broj klijenata koje smo uspeli da pridobijemo i zadržimo.

Naš najjači adut je lista zadovoljnih klijenata. Uvek smo raspoloženi za nova prijateljstva i poslovnu saradnju, slobodno nas kontaktirajte makar i za savet.